+45 5614 2221 - Åbent mandag - torsdag 7.00 - 17.00. Fredag 7.00 - 15-00 Info@topcret.dk

produkter

topcret - Imagine the impossible

Med Topcret som partner er det altid muligt, at finde præcis det produkt – eller den kombination af produkter – der skal til, for at muliggøre den korrekte løsning af dit projekt.

Microcement

Topcret Microcemento® er en alsidig belægning, der er ideel til brug på både gulve og vægge, indendørs eller udendørs.

Baxab

Med Baxab® har Topcret skabt den mest modstandsdygtige og fugefri mikrobelægning til gulve på markedet.

T/Grip

Topcrets T/Grip er den skridsikre belægning til brug på områder som trapper, poolkanter eller adgangsramper.

T/Rustic

T / Rustic er den rustikke mikrocement, der er udviklet til omgivelser der kræver mere holdbarhed, som f.eks. i hoteller og butikker.

T/Swim

T/Swim er skabt specielt til overflader i permanent kontakt med vand og som er modstandsdygtig over for sollys og kemikalier.

T/Chef

T/Chef er en microcement udviklet til at modstå de ofte aggressive produkter, der anvendes på fx køkkenbordet.

Front

Microcement udviklet til facader og specielt tilpasset til udendørs brug – er yders modstandsdygtigt over for at falme.

Mura

Topcret har med Mura skabt den mest sofistikerede og holdbare microcement til at belægge vægge i huse og virksomheder.

Stamp

Stamp er en samling belægninger til gulve og vægge med motiver, udskrifter, tegninger, logoer eller badges.

hvad siger vores kunder?

Vi har i januar/februar haft æren af et fænomenalt stykke microcement arbejde på vores badeværelse i vores nye hus. Eurodeck viste sig at være en kæmpe stor hjælp idet der viste sig at være ret så opfattende et projekt....

Fam. Kjæmpe, kunde

Vi har fået det flotteste gulv! Vi har været meget glade for samarbejdet med Jens som blandede en speciel farve til os. Resultatet er blevet meget flot og vi har fået et lækkert og slidstærkt gulv i vores nye hus:-)

P. Rex

Kan i den grad anbefales : ) Jeg er super tilfreds med mit badeværelse i mit sommerhus. Det blev ændret fra et kedeligt umorderne flisebadeværelse til et smuk badeværelse med mikrocement. Alle roser det til skyerne. Super professionelle og kompetente medarbejdere som går op i tilfredse kunder. Der var et par små skønhedsfejl ved aflevering, som der blev rettet op på med det samme. Jeg kunne ikke være mere tilfreds.

Nadja

Tusinde tak for vores nye fantastiske gulv med gulvvarme i, vi vil helt sikkert tage kontakt til jer igen når vi skal have lavet vores tilbygning. Meget kompetent firma

Fam. Teislund, kunde

Kan kun anbefale Eurodeck til andre. God kontakt hele vejen igennem forløbet, de svarer hurtigt og yder en super service og så ikke mindst et rigtig flot resultat!!! Tak for det nye badeværelse!

Fam. Egstrand, kunde

Kanon flot arbejde de laver og man må sige der er styr på tingene

K. Larsen

Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Surfaced. Vi har benyttet os af deres produkter flere gange nu, og de skuffer aldrig. De leverer høj service og kvalitet og altid til tiden. 5 stjerne ud af 5 mulige herfra skal lyde.

Chris og Helena Rasmussen

Super vejledning og godt håndværk vi er så meget tilfredse for vores nye badeværelse og væg i køkkenet. Lige vores stil. Mange tak til Surfaced A/S

Mette Bach Christensen