+45 5614 2221 - Åbent mandag - torsdag 7.00 - 17.00. Fredag 7.00 - 15-00 Info@topcret.dk

Baxab – verdens stærkeste gulv i Microcement!

Baxab fra Topcret er en mikrobelægning der er uhyre modstandsdygtig, og et valg af Baxab betyder, at problemer med ridser, pletter eller for eksempel brændemærker bliver væsentligt mindre end med andre gulve. Der findes intet andet materiale på markedet i denne tykkelse – 2-3 mm – der er lige så modstandsdygtigt som Baxab.

Med sin minimale tykkelse er Baxab således det ideelle valg til renoveringsarbejder, da det ikke kræver fjernelse af eksisterende belægninger eller ændring af fx gulvhøjde. Allerede få timer efter et gulv er lagt kan det betrædes, og det er fuldstændig vandtæt, og kan derfor med fordel anvendes i køkkener, badeværelser og våde områder. Mulighederne er derfor nærmest uendelige i private hjem, butikker, restauranter, hoteller, i sundhedssektoren og virksomheder m.v.

 

 

Topcret har med Baxab udviklet markedets eneste ekstremt hårde microcement der findes i dag. Baxab er et stort teknologisk fremskridt. Opbygningen består af en kombination af ​​to nye og eksklusive materialer der muliggør en modstandsdygtighed, der ikke tidligere er blevet opnået af andre produkter på dette område.

Unik teknologisk mikrobelægning

Baxab er en helt unik mikrobelægning der består af 2 lag – BCED og CRED –  hver især med fremragende egenskaber. Det første lag – BCED – der påføres på den eksisterende overflade, er utrolig hård, og materialet er stærkt modstandsdygtigt over for tryk og sprækker, hvilket giver et solidt, stabilt og meget holdbart lag. Lag to – der er den endelige finish –  består af beskyttelseslaget CRED, der er et helt nyt og innovativt materiale, der er yderst modstandsdygtigt overfor ridser, pletter og brændemærker. Der er således tale om et materiale, der giver en meget elegant overflade med en slidstærk og dekorativ finish.

Baxab er tilgængelig i et omfattende antal farver – alle i høj kvalitet med smukke overflader. 

Facts om TOPCRET Baxab

Tykkelse på kun 2-3 mm
Trods mange forskellige lag er  TOPCRET Baxab alligevel kun 2-3 mm tyk, og dermed  yderst enkel at implementere i såvel renoveringer som nybyggeri.
Kan betrædes efter 24 timer
Allerede et døgn efter at vore installatører er blevet færdige med installationen kan den betrædes. Læs dog også vore gode råd til brug og vedligehold her.
Unik finish
Hver eneste installation af TOPCRET Baxab er udført i hånden af vores dygtige medarbejdere, hvilket indebærer, at der altid vil være tale om et helt unikt udtryk.
Råt og levende betonudtryk
Overfladen på TOPCRET Baxab er levende råt og udtryksfuldt, og sammen med vores rådgivere vil du altid blive inviteret til et besøg i vores Showroom, så du selv kan være med til at bestemme præcis det udtryk og den farve, der passer bedst til dit projekt.
Brug af flere farver sammen
Hvis du er interesseret i at sammensætte flere forskellige farver af TOPCRET Microcement, så kan dette gøres med helt skarpe overgange imellem de enkelte farver.
Mønstre og logoer
Gennem brug af skabeloner kan vi implementere et ønsket mønster eller fx virksomhedens logo direkte i microcementen i det ønskede farvevalg.
Mere end 30 farver og nuancer
Det er ikke svært at finde præcis den eller de farver der passer perfekt til præcis jeres projekt. TOPCRET Baxab fås som udgangspunkt i mere end 30 farver og nuancer, men har du et projekt, hvor det er vigtigt at ramme en helt speciel farve i fx RAL-skalaen, så kan vi som regel hjælpe med at få præcis den ønskede farve fremstillet i TOPCRET. Klik her for at se vore farver.
Kontaktformular

Skriv til os