+45 5614 2221 - Åbent mandag - torsdag 7.00 - 17.00. Fredag 7.00 - 15-00 Info@topcret.dk

Ibrugtagen og vedligehold af Topcrets produkter

Tørretider for Microcement og Baxab

For at undgå mulige skader i forbindelse med ibrugtagning, er det vores stærke anbefaling at tage hensyn til nedenstående.

For både Microcement og Baxab er følgende gældende:

1 dag:

Gulvet kan betrædes med forsigtighed og der skal udvises stor forsigtighed.

3 dage:

Gulvets øverste lag (topcoat) er nu hærdet, og skal der arbejdes videre i rummene, så anbefales det at gulvet dækkes med beskyttende papir og derefter med masonit eller MDF plader (fx når der skal arbejdes på stiger, eller benyttes tungt værktøj eller andet, der kan ramme gulvet). Vi anbefaler at fjerne eventuelle plader for natten for at fremskynde den fortsatte hærdningsproces.

5 dage:

Møbler og andet tilbehør kan nu placeres på gulvet. Vi anbefaler at udskifte til nye filtdutter under møblerne for at beskytte overfladen bedst muligt.

20 dage:

Hele overfladen er nu fuldt hærdet overfladen kommer i kontakt med vand, da den kan blive lidt glat. Dette forsvinder efter et stykke tid. Under hærdningen (20 dage), bør rengøring undgås. Herefter er det normalt nok at bruge kun lunkent vand til rengøring. Benyttes der rengøringsmidler, så anbefales et PH-neutralt rengøringsmiddel.

Hvordan rengør jeg overfladerne på den bedste måde?

Gulve

Fordelen ved Topcret som overfladelag er, at der ikke er brug for tunge rengøringsmaskiner. Støvsug gulvet når der er behov for det, og vask gulvet – om nødvendigt – med   et neutralt rengøringsmiddel. Er der tale om en gulvflade der er beregnet til kommerciel brug eller som udsættes for kraftig forurening, så anbefales daglig rengøring.

Vægge

Vægge med microcement er stort set vedligeholdelsesfrie. Hvis de er blevet beskidte, skal de – ligesom gulve – rengøres med et PH-neutral rengøringsmiddel og vand. Hsuk dog, at der skal gå ca.   tre uger, inden dette , da overfladen skal have lov til at hærde.

Bordplader og lign.

Overflader, der ofte udsættes for fedt og stegeos, skal tørres af med opvaskemiddel eller PH-neutralt rengøringsmiddel og vand. Fjern/aftør som udgangspunkt altid urenheder på bordpladen direkte for at undgå permanente pletter i overfladen.

 

 

Download brochuren: TOPCRET – kend din belægning her.

 

 

 

Hvilke produkter kan jeg bruge?

Baxab

Anbefalet

Flydende sæbe, PH-neutral

Vaskemiddel (fx en mild opvaskemiddel eller tilsvarende)

Brug ikke

Kalkfjerner

Kemikalier og opløsningsmidler generelt

Microcement

Anbefalet

Flydende sæbe, PH-neutral

Vaskemiddel (fx en mild opvaskemiddel eller tilsvarende)

Brug ikke

Kalkfjerner

Kemikalier og opløsningsmidler generelt

Saltsyre

Serviceaftale, der kan give endnu længere levetid

For gulvflader der dagligt udsættes for et omfattende brug – for eksempel restauranter, butikker, receptioner – anbefaler vi vores serviceaftale. Så kommer vi jævnligt ud og renser toplaget og kommer et nyt beskyttende lag voks på, for at opnå den samme oprindelige finish. Kontakt Topcret Danmark for mere information.

Kontaktformular

Skriv til os