+45 5614 2221 - Åbent mandag - torsdag 7.00 - 17.00. Fredag 7.00 - 15-00 Info@topcret.dk

TOPCRET

Microcement

Topcrets Microcement er det ypperste inden for mikrobelægning, og er en ideel og alsidig belægning, der kan skabe elegante designmiljøer – både når det gælder gulve, vægge, facader og selv møbler – såvel udendørs som indendørs. Hos Topcret Danmark udfører vi alle typer opgaver med Microcement, og kommer med skræddersyede løsningsforslag til private hjem, virksomheder, kontorer, hoteller og restauranter. 

Microcemento – et utal af stærke løsninger!

Microcemento mikrobelægning er et tyndt og alsidigt materiale, der gør det muligt at skabe unikke rum i et væld af farver. Med mikrocement er det muligt at dække gulve, vægge og alle typer overflader på en unik og eksklusiv måde. Derfor vælger professionelle indretningsarkitekter meget ofte mikrobelægning, når der ønskes en kombination af kvalitet, stor holdbarhed og spændende designmuligheder

Microcemento er en glat, cementeret og polymer belægning. Den er kun 2-3 mm tyk og er stærkt klæbende, hvorfor den er ideel til fx hurtige renoveringsarbejder der kan udføres, uden at fjerne eksisterende overflade – dette sparer tid og penge.

Hovedegenskaber ved Microcemento:

 • Der opnås en helt kontinuerlig og fuge-løs overflade.
 • Er nemt at rengøre.
 • Minimal tykkelse der betyder, at det er let at komme i niveau med andre materialer i rummet, og kræver fx ikke ændring af døråbninger o.lign.
 • Har meget høj klæbeevne og stor vedhæftning på stort set alle overflader. Cement, beton, metal, plast, asfalt, terrazzo og jævn glat keramik.
 • Leveres i en bred vifte af farver, der nemt kan kombineres – selv i samme rum.
 • Giver omgivelserne et moderne, elegant og raffineret udtryk.
Klare fordele!

Nedenstående faktorer giver Microcemento en klar fordel i forhold til andre belægninger:

 

 • Microcemento kan påføres uden at fjerne eksisterende materiale.
 • Det kan påføres uden, at der genereres snavs.
 • Renovering med Microcemento kræver ikke byggetilladelse.
 • Der er ikke tale om en langvarig arbejdsproces.
 • Ideelt til fx bad og køkken.
Microcemento belægning

Microcemento giver mulighed for design af unikke rum med gulve og vægge, dækket af et materiale, der er kendetegnet ved høj kvalitet og elegance. Microcemento er et af de mest sofistikerede og alsidige materialer der i dag benyttes inden for interiørdesign, arkitektur og design, og materialet  har på grund heraf modtaget “Pavement of the Year” -prisen fra Interior Awards.

Materialet påføres manuelt med et pudsebræt i metal, hvilket betyder, at overfladens ​​tekstur altid vil være helt unik – præcis som ved naturmaterialer som  fx marmor eller træ er Microcemento gulve og vægge altid unikke.

Ved alle gulvbelægninger benyttes der et glasfibernet, hvilket sikrer større holdbarhed og minimerer risikoen for revner. Microcemento hæfter således fuldstændigt på overflader som beton, metal, plast, asfalt, terrazzo og selv på jævn glatte klinker.

Facts om TOPCRET Microcement

Tykkelse på kun 2-3 mm
Trods mange forskellige lag er  TOPCRET Microcement alligevel kun 2-3 mm tyk, og dermed  yderst enkel at implementere i såvel renoveringer som nybyggeri.
Kan betrædes efter 24 timer
Allerede et døgn efter at vore installatører er blevet færdige med installationen kan den betrædes. Læs dog også vore gode råd til brug og vedligehold her.
Unik finish
Hver eneste installation af TOPCRET Microcement er udført i hånden af vores dygtige medarbejdere, hvilket indebærer, at der altid vil være tale om et helt unikt udtryk.
Råt og levende betonudtryk
Overfladen på TOPCRET Microcement er levende råt og udtryksfuldt, og sammen med vores rådgivere vil du altid blive inviteret til et besøg i vores Showroom, så du selv kan være med til at bestemme præcis det udtryk og den farve, der passer bedst til dit projekt.
Brug af flere farver sammen
Hvis du er interesseret i at sammensætte flere forskellige farver af TOPCRET Microcement, så kan dette gøres med helt skarpe overgange imellem de enkelte farver.
Mønstre og logoer
Gennem brug af skabeloner kan vi implementere et ønsket mønster eller fx virksomhedens logo direkte i microcementen i det ønskede farvevalg.
Mere end 30 farver og nuancer
Det er ikke svært at finde præcis den eller de farver der passer perfekt til præcis jeres projekt. TOPCRET Microcement fås som udgangspunkt i mere end 30 farver og nuancer, men har du et projekt, hvor det er vigtigt at ramme en helt speciel farve i fx RAL-skalaen, så kan vi som regel hjælpe med at få præcis den ønskede farve fremstillet i TOPCRET. Klik her for at se vore farver.
Kontaktformular

Skriv til os