+45 5614 2221 - Åbent mandag - torsdag 7.00 - 17.00. Fredag 7.00 - 15-00 Info@topcret.dk

Elegante løsninger i Microcement

EURODECKs løsninger baseret på TOPCRETs Microcement giver de daglige omgivelser en helt ny smuk og dramatisk dimension. Vores stærke gulv- og vægløsninger passer fantastisk ind i ethvert rum – både boliger, kontorer, butikker. restauranter hoteller og caféer mv. Samtidig er det en enkel proces, hvor microbelægningerne på 2-3 mm påføres eksisterende overflader uden forudgående besværlig og dyr nedrivning.

Bare én uges rod kan give mange års design-nydelse

Med TOPCRETs prisbelønnede Microcement er det som oftest muligt for EURODECK at færdiggøre et projekt inden for blot én uge. Det betyder, at generne er minimale, og at de “nye” omgivelser kan tages i brug igen meget hurtigt.

SUMMERY – komfortvarme i gulvet

Vi tilbyder at installere komfortvarme i jeres gulve  ved hjælp af  TOPCRETs helt unikke varmesystem SUMMERY – en løsning der gør, at vi indbygger varmen i din microcement, og stadigvæk fylder det – alt i alt – kun 3 mm i tykkelsen.

Vi gør jeres rammer exceptionelle og langtidsholdbare

TOPCRETs Microcement er ikke bare flot design – det er også et af det mest modstandsdygtige og stærke materialer der findes på markedet, og egner sig derfor i høj grad til områder med stor daglig belastning – fx. caféer, restauranter, hoteller, virksomheder o.lign. Har I behov for et endnu mere modstandsdygtigt og slidstærkt gulv, så er TOPCRETs bud materialet BAXAB der ligeledes kan påføres med en tykkelse på bare 3 mm.

Erfaring

EURODECK har mere end 30 års erfaring med gulve, og har de seneste år specialiseret sig i designgulve og brugen af Microcement.

Vi kan påføre Microcement på stort set alle typer overflader gulve, vægge, lofter, bordplader, møbler m.v. Det er derfor kun fantasien der sætter en grænse.

Vi er eksperter i kunsten at benytte Microcement

Det færdige resultat har altid helt sit eget individuelle udtryk da det er håndlavet gennem op til 10 forskellige arbejdsprocesser.

Vores ansatte og partnere er alle certificerede i brugen af TOPCRETs produkter – Microcemento og Baxab – og det giver jer garanti for en professionel og eksklusiv udførelse af opgaverne.

EURODECK laver alle typer af designprojekter, og arbejder sammen med flere arkitekter og har bl.a. arbejdet sammen med STUDIOBAKI , der er en tegnestue der fokuserer på arkitektur, byrum & design. Et af de huse tegnestuen har udført blev beskrevet i en artikel i BO BEDRE nr. 2, 2017 og her har EURODECK udført arbejdet med flere af gulvene. Et par af disse er afbildet her på siden (øverst til højre, køkken og ovenfor – stue med sofa). (Fortograf: Tim Wahlfried)

Er du interesseret i vejledning eller et uforpligtende tilbud på opgaver udført i Microcement så kontakt os!

Ingen spam fra os!