+45 5614 2221 - Åbent mandag - torsdag 7.00 - 17.00. Fredag 7.00 - 15-00 Info@topcret.dk

Renovering

Topcret – den perfekte løsning til enhver renovering

Der er enkelt at renovere med microcement fra Topcret:

  • der er ikke vil være behov for at fjerne eksisterende overflader
  • der kræves ikke byggetilladelse
  • kun 2-3 mm tykt
  • ingen ekstra affald
  • avanceret produkt der giver hurtigt og flot resultat

De fleste overflader kan påføres Topcrets produkter, som fx Microcement, Baxab, Mura m.fl. og der er mange fordele forbundet med, at materialet er så tyndt, som det er tilfældet.

Det, at der er tale om en meget tynd overflade giver rigtig mange fordele i renoveringsøjemed – eksisterende dørkarme, paneler, sokler ved køkkenmoduler osv. behøver ikke at blive afmonteret, og de blot 2-3 mm vil ikke bemærkes i forhold til eksisterende belægning – naturligvis kun på det nye flotte udtryk!

Alle vores flader er udført i hånden, idet hvert enkelt lag spartles på med en stålspartel – det betyder, at hver eneste overflade vi udfører er unik, og at en tilsvarende overflade med samme mønster og struktur aldrig vil kunne findes et andet sted. Når du vælger at få Topcret til at udføre arbejdet hos dig, så kan vore dygtige og certificerede medarbejdere altid lave det udtryk, der passer dig bedst – ikke bare farvemæssigt, men også når det drejer sig om struktur og mønster i spartlingen.

Udtrykket af det færdige arbejde vil altid i en vis grad være afhængig af påførelsen – fx kan der gennem forskellige tryk med spartlen dannes mere eller mindre marmorering, lige som der kan benyttes store og fejende strøg, eller mindre cirkulære bevægelser, og der kan skabes forskellige nuancer og variation i overfladelaget – som nævnt er der tale om håndarbejde, og det er det der giver de unikke muligheder.

 

 

FØR

Klik for at se eksempler

EFTER

Klik for at se eksempler

Kontaktformular

Skriv til os

11 + 11 =