+45 5614 2221 - Åbent mandag - torsdag 7.00 - 17.00. Fredag 7.00 - 15-00 Info@topcret.dk

Bad & Køkken

Med TOPCRETs Microcemento er det muligt at forvandle et ældre – måske lidt kedeligt – bad eller køkken til nogle fantastiske og inspirerende rum – på under en uge!

Microcement er en mikrobelægning der er utrolig stærk og modstandsdygtig og  som kan påføres stort set alle flader fx gulve, vægge, lofter, trapper og møbler.  Da belægningen kun er et par millimeter tykt er det helt ideelt til såvel nybyg, som til renovering. Microcement er enkelt at vedligeholde, og du slipper for de irriterende og uhygiejniske skidt- og kalksamlende fuger fremover. Læs evt. mere om Microcement her, eller på TOPCRETs website.

Se de inspirerende billeder nedenfor, og kontakt os, for at få vores bud på, hvordan præcis dit bad og/eller køkken kunne komme til at se ud – endda på  kort tid! Se eksempler på bad og køkken under op- og ombygning her.

Ring på telefon 2032 2221 (Jens) eller 4093 2221 (Peder) – så kan vi aftale et tidspunkt til en snak om jeres ønsker, og vi kan efterfølgende komme med et uforpligtende tilbud.

Klik på billederne herunder, for at se dem i original størrelse.

 

Badeværelse

Køkken