+45 5614 2221 - Åbent mandag - torsdag 7.00 - 17.00. Fredag 7.00 - 15-00 Info@topcret.dk

Spørgsmål & svar om Topcrets produkter

Hvorfor skal jeg vælge Topcrets produkter?
Topcret er en af de førende virksomheder og pionerer inden for produktion af cementbaserede belægninger. Virksomhedens erfaring, efter mere end et årti på markedet, er ikke alene baseret i den højteknologi, der anvendes på udvikling og produktion af deres produkter, men også på et højt uddannelsesniveau og specialisering af de personer der arbejder med produktet. Personalet er således certificeret til arbejdet, og videreuddannes regelmæssigt af Topcret i de enkelte lande.
Hvor er Microcement og Topcret produkter tilgængelige?

Topcret er tilgængelig på alle kontinenter. Med fysisk tilstedeværelse gennem samarbejdspartnere og franchisetagere  i hele verden kan Topcret nås næsten overalt. I Danmark repræsenteres Topcret af SURFACED a/s

Hvem udfører arbejdet?

Det er kun Topcret-certificeret personale, der har adgang til at foretage arbejde med Topcrets produkter. Dette er tilfældet fordi Topcret ønsker at sikre, at slutproduktet hos kunden er perfekt. I Danmark foregår certificeringen hos TOPCRET DANMARK der afholder kursus flere gange årligt

Er det muligt for uafhængige professionelle at købe Topcrets mikrocement eller Baxab?
Nej, det er ikke muligt. De fagfolk, der er uddannet af Topcret, er specialiseret i anvendelsen af ​​Microcement og Baxab.Topcret garanterer ikke kun kvaliteten af ​​sine produkter, men også dets installation gennem specialuddannet persononale, og sælger derfor ikke materialet til tredjepart.
Er der mulighed for at se jeres produkterne inden vi tager en beslutning?

Du kan se ​​Topcrets produkter ved at besøge SURFACED a/s på Silovej 38 B i Karlslunde, hvor vi har et showroom med 5-600 m2 flader, hvor du både kan se farvesortimentet, typen af belægning og tekstur. Vi tager også  prøver med ud til jer, når vi beser et projekt.

Kan prisen på produktet og dets anvendelse variere alt efter hvilket materiale det skal dække ?

Omkostningerne ved at anvende mikrocement eller belægning er den samme på enhver overflade. Der vil kun være en ekstra omkostning i tilfælde af, at overfladen der skal belægges  er i usædvanlig dårlig stand eller er meget uregelmæssig. Det kan således fx være nødvendigt at anvende et selvnivellerende lag først, eller fx. et ekstra mikrocement baselag.

Hvordan kan jeg vælge den rigtige farver og overflade?

Selvom TOPCRETs farvepalette vises på websitet og i trykte kataloger, så er dette blot tænkt som en vejledning, da såvel skærme som printere kan have en “skæv” indstilling, der ikke viser farverne korrekt.  Det er derfor tilrådeligt, at besøge vort showroom, hvor farven og overfladen kan kontrolleres før et evt. køb Husk også, at tage højde for, at denne type produkt er håndlavet , og det betyder, at finish, farve, glans og ruhedsgrad altid er helt unik.

Kan jeg tilpasse mit Topcret-produkt præcis som jeg ønsker?

TOPCRET kan tilpasse din belægning med fx. tegninger, logoer, tekster, ornamenter og en kombination af flere farver på én gang. Hvis du ikke finder din farve i det grundlæggende eller premium farvekatalog, kan vi skabe den farve, som dit arbejde kræver med den specifikke nuance, der er nødvendig. Med Topcrets Microcement er der ingen grænser for, hvilket design eller farve du ønsker på din overflade.

Hvad er forskellen mellem poleret cement og microcement?
Poleret cement og microcement er to meget forskellige produkter. Microcement har nogle æstetiske egenskaber der minder om den polerede cement, men har nogle yderligere egenskaber, som kan være meget gavnlige. Microcement kan påføres på en hvilken som helst eksisterende overflade, og kan med kun 2-3 mm tykkelse frembringe kontinuerlige overflader. Benyttes der poleret cement, er det nødvendigt at lave  ekspansionsfuger og samtidig er der tale om en tykkelse på 6 cm, der skal tillægges overfladen, Ud over dette, så er sortimentet af overflader og teksturer for Microcement og Baxab bredere end i poleret cement.
Er det nødvendigt at søge om byggetilladelse?
Nej, det er ikke nødvendigt at søge om byggetilladelse ved brugen af Microcement.
På hvilke overflader kan Microcement eller Baxab påføres?

Begge materialer har utroligt gode klæbeevne, og det er derfor muligt at anvende dem på næsten enhver form for stabil overflade, fx keramik, porcelæn, cementmørtel, fliser, gips, gips, marmor og ofte også på træ. Da det ikke er nødvendigt, at fjerne det eksisterende materiale, kan hurtig renovering gennemføres, hvilket sparer tid og penge. Da det samtidigt er unødvendigt at ansøge om byggetilladelse, er ulemperne minimale.

Hvilke slags produkter kan anvendes på trapper?
Der er mange af vore produkter, der egner sig til trapper. Alle Topcret-produkter er utroligt alsidige, så du behøver kun at tage hensyn til nogle få tekniske detaljer for at anvende dem i den konkrete sag.
Hvilke produkter kan jeg installere udendørs?
Alle Topcret-produkter kan installeres på udendørs overflader, så længe de korrekte forholdsregler træffes for at sikre en korrekt vandtæt base, hvor belægningerne skal påføres. Med disse foranstaltninger, sammen med en korrekt planimetri, undgås opstigende fugtighed, og man undgår akkumulering af vand på overfladen.
Er det muligt at anvende Topcret produkter på møbler?
Ja, det er muligt at belægge mange møbler med Topcret Microcement. Topcret har endvidere deres egen møbelserie.
Er det muligt at anvende Microcemento eller Baxab på træ- og parketgulve?

På grund af den iboende bevægelse af træ eller parketgulve, er det nødvendigt at fjerne dem, før de belægges med Microcement eller Baxab. Men er der fx tale om fuldlimet parket på finerplader, så er gulvet stabilt nok til at påføre microcement. Har man et trægulv der ønskes beklædt med Microcement, så er der endvidere den mulighed, at man lægger gulvspån på eksisterende gulv, og så påfører microcement herpå.

Er Topcret belægninger skridsikre?
Alle Topcrets belægninger kan gøres skridsikre ved at benytte en overfladisk påføring af T/Grip-produktet, der er udviklet i Topcret’s T / Labs laboratorier. Antislip-graderingen vil afhænge af krav der stilles til rummet.
Er det muligt at anvende Microcemento eller Baxab på gulv med gulvvarmesystem?
Både Microcemento og Baxab er fuldt kompatible med gulvvarmesystemer.
Kan der være fejl med belægningen?
Anvendelsen af ​​ethvert Topcret-produkt udføres på en manuel arbejdsgang, hvor belægningen påføres manuelt med fx en metalspartel, så variationerne i tekstur er unikke og karakteristiske for lige præcis din belægning.
Jeg ønsker at anvende et af jeres produkter i et vådrum. Er produkterne vandtætte?
Alle Topcret produkter er vandtætte, hvilket gør dem velegnede til våde områder, såsom køkkener, badeværelser, brusere eller badekar. Imidlertid skal bunden, hvor belægningen påføres, være helt tør og fri for fugt. Er der tale om et nyt vådrum, så vil det være nødvendigt at benytte en vådrumsmembran inden der påføres microcement.
Da jeres belægninger ikke har samlinger, stiger risikoen for revner så ikke?

Slet ikke. På grund af belægningernes elasticitet, tyndhed og store klæbekapacitet vil Topcret-produkterne ikke under nogen omstændigheder revne. De eneste mulige revner der vil kunne opstå er, hvis den bund, som belægningen påføres på, undergår en betydelig bevægelse  eller udvidelse. Er der fare herfor, så vil der blive anbefalet brug af et glasfibernet der kan minimerer risikoen for revner.

Jeg skal reparere mit allerede belagte gulv - hvordan kan jeg gøre det?

Kontakt TOPCRET DANMARKS tekniske personale. Hver enkelt reparation kan være forskellig og have brug for en speciel behandling.

Hvordan kan jeg forny en belægning ?
Enhver af Topcrets belægninger kan fornyes. Til brug herfor benyttes det eksklusive “Floor Recovery System”, der eliminerer slitage forårsaget af tidens tand.
Kan jeg ændre farven på min gamle Topcret belægning?

Ja, det er teknisk muligt – kontakt SURFACED a/s med henblik på en løsning.

Hvordan vedligeholdes et gulv med mikrobelægning? Med hvilke produkter og hyppighed?

Vedligeholdelse og rengøring af Topcret belægninger med Microcement eller Baxab sker ved vask med vand og PH-neutral sæbe. Det anbefales regelmæssigt at anvende lidt voks blandet i vandet, da voks efterlader en akrylrest, som fornyer gulvets – eller væggenes -beskyttende lag. Microcement bør på mange måder behandles som et naturligt trægulv. Det anbefales, at man ikke trækker tunge eller skarpe genstande hen over fladerne, og du bør afstå fra at bruge slibende produkter.

Er der specielle anbefalinger til overflader, hvor der er meget høj slitage - fx mange mennesker i butikker o.lign.
Topcret-produkter – Microcement og Baxab – er ideelle til rum, hvor der er kontinuerlig meget høj trafik af mennesker. Årsagen er produkternes  styrke og holdbarhed. Er der tale om meget høj trafik anbefaler vi at benytte Baxab der er et af markedets stærkeste mikrobelægninger såfremt maksimal styrke er påkrævet.