+45 5614 2221 - Åbent mandag - torsdag 7.00 - 17.00. Fredag 7.00 - 15-00 Info@topcret.dk

Microcement og Baxab

TOPCRET - det rigtige valg!

Topcret er en førende virksomhed globalt inden for fremstilling og anvendelse af microcement til f.eks. gulve, vægge, indretning og møbler. SURFACED a/s er agentur for Topcret i Danmark, og vi tilbyder vores kunder personlige overflader i designbeton. Microcement er et alsidigt materiale, der giver en smuk betonfornemmelse med en spændende tekstur og vitalitet. Kombineret med ekstra høj slidstyrke, skridsikre overflader og en tykkelse på  2-3 mm, er Topcrets Microcement en utrolig attraktiv og fremragende mulighed til belægning af en lang række overflader, fx  gulve, vægge og møbler. 

Find dit projekt herunder
 

GULVE

Topcrets prisbelønnede Microcement- og Baxab-gulve giver et flot, unikt og råt look der kan benyttes overalt.

KØKKEN OG BAD

Topcrets Microcement og Baxab fugefri gulve og vægge er ideelle i funktionelle rum som fx køkken og bad.

TRAPPER MV.

Nye såvel som ældre trapper kan med Topcrets microcement eller Baxab  hurtigt  give et topmoderne udtryk på dine trapper.

CAFEER & RESTAURANTER

De slidstærke gulve  fra Topcret  er lette at vedligeholde, og stærkt efterspurgt af fx hoteller, restauranter og cafeer.

RENOVERING

Med en tykkelse på kun 2-3 mm er Topcrets Microcement et eminent materiale til renovering næsten overalt.

UDE & INDE

Topcrets Microcement og Baxab er lige brugbart inde som ude, og kan fx give din butiksfacade, terasse eller poolområde et helt nyt udtryk.

NOGLE AF VORE REFERENCER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Topcret

Se flere innovative produkter og muligheder
 

Ægte metal

TOPCRETs Metallic Collection opbygges bl.a. af 2 toplag af ægte metalstøv blandet med en specialvæske.  TOPCRETs metalkollektion består pt. af kobber, aluminium, messing, bronze, zink og stål . 

Med disse materialer er vi i stand til at frembringe de mest utrolige effekter på gulve, vægge og møbler, fx kan vi – udover overflader med det “rene” metallook – også sørge for at lave rustne eller irrede effekter, og samtidig kan vi lave forudbestemte strukturer.

Udendørsarealer og swimmingpools

Til brug for udendørsarealer har Topcret har udviklet 2 innovative produkter – dels T/Grip, der er en skridsikker behandling for belægninger på områder som trapper, poolkanter eller adgangsramper og dels T/Swim der er beregnet specielt til overflader i permanent kontakt med vand og modstandsdygtig over for sollys og kemikalier, som fx swimmingpools.

Summery

TOPCRET har udført gulve og vægge i boliger, hoteller og butikker i mere end et årti med mikrobelægninger som Microcemento® og Baxab®. Markedsbehov har været drivkraften bag  Topcret Innovation Labs til at skabe Summery, den perfekte sammensmeltning af teknologi og design, der indebærer, at enhver Topcret belægning, nu kan leveres med indbygget varme – en samlet løsning der samlet set stadig kun fylder 3 mm.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE->

Møbler mv.

Få udført dit eget brugerdefinerede design og vær med til at skabe et individuelt look. TOPCRETs Microcement kan påføres og fastgøres til stort set enhver overflade.

Kontaktformular

Skriv til os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.